Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Dagfragmenten
Alle titels zijn ook als ebook bij de bibliotheek te leen: Klik hier

Dagfragment uit Chantage


Wij werken altijd met speciaal geprepareerde prepaid telefoons. De Amerikanen noemen dat burnphones. Deze zijn niet te traceren, of uit te peilen. Zo houden we contact. Bovendien kunnen dezelfde mensen die daarnet het bericht stuurden deze apparaten wel uitpeilen en zo kan ik de route van Berg nalopen en ingrijpen mocht dat onverhoopt noodzakelijk zijn.
Stilte.
Goed dan, zei Peter met tegenzin. Let echter op. Als deze mensen echt dit soort acties hier in dit land willen uitvoeren, dan is er hulp bij nodig. Als ze werkelijk zo goed en zo doortrapt zijn als jullie zeggen, dan hebben ze hier dus ook wel gezorgd voor de beste hulp. Reken maar dat er hier een omvangrijk stel georganiseerde misdadigers rondloopt.
Berg is beter, ga daar maar van uit. Kom we verliezen tijd, zei Rick en liep terug naar de andere kamer waar zijn vriend juist de speciale website afsloot. Het keurige kostuum dat hij steeds sinds hij in Saoedi Arabië was had gedragen, had hij vervangen door een zwart trainingspak.
Alles duidelijk? vroeg Rick.

Dagfragment uit Het Marshall Document


Het was een Citation geworden, waarbij Rick de luxe liet prevaleren boven snelheid. Aan de bemanning van twee piloten had hij ook een vaste stewardess toegevoegd. Het toestel was rigoureus verbouwd naar zijn wensen, waardoor een tweetal stoelen was verwijderd en de luxe navenant was toegenomen. Hij zag het vliegen als een noodzakelijk kwaad en maakte gebruik van die relatieve pauzes in zijn jachtige bestaan om in absolute rust bedrijfsstrategieën te overdenken.

Dagfragment uit Schaamteloos Verlangen


De man kronkelde als een gevangen vis aan de lijn. Toen hij aanstalten maakte om te gaan schoppen plaatste Erica haar been schuin voor hem langs. Haar hand schoot naar voren en omklemde de linker duim van de man in haar volle hand. Met een draaiende beweging boog ze de duim om, zodat de man de pols van Fred los moest laten.
We wachten op je verhaal, zei ze tegen de kermende man en verhoogde de druk totdat hij het uitgilde.
Oké, stop!
Erica bracht de duim iets terug in zijn oorspronkelijke stand, maar bleef hem vasthouden.

Dagfragment uit De Dorfer Dynastie


Toen Rick door zijn nachtkijker naar het ogenschijnlijk verlaten landhuis aan de Rue des Ingles in Evry keek, verbaasde hij zich over de fabelachtige techniek ervan. Hij had een aantal jaren geleden wel eens eerder met een dergelijk instrument mogen spelen, maar de helderheid en scherpte van dit exemplaar was onovertroffen. Ook realiseerde hij zich opnieuw dat het ditmaal geen spel was, maar bittere ernst.
Het was achtenveertig uur geleden dat hij Berg om hulp had gevraagd. Als een geoliede machine hadden de gebeurtenissen zich daarna in een razendsnel tempo voltrokken. Berg had zoals vanouds direct de leiding op zich genomen. Hij verspilde geen seconde en vuurde een aantal vragen in snel tempo op Rick af.
‘Waar gaat het om?’
‘Ze hebben mijn vriendin Joyce ontvoerd.’
‘Wie?’
‘Mijn tegenstander van de operatie in Amerika.’
‘Losgeld, of moet je iets voor hen doen?’
‘Losgeld.’
‘Weet je de locatie?’
‘Waarschijnlijk Evry, onder Parijs.’
‘Aantal ontvoerders?’
‘Onbekend. In Amerika maakte hij gebruik van twee of misschien drie personen.’
‘Hoeveel tijd hebben we?’
‘Drie dagen.’

Dagfragment uit Het Concilie van Zeven


Plotseling klonk het afschuwelijke geluid van een machinegeweer.
Lauren, terugschieten. Al raak je niets, ze zullen dan toch moeten oppassen, schreeuwde Lesley haar toe.
Ze pakte de SCAR en richtte de korte loop op de achtervolgende wagen die de afstand tussen hen had teruggebracht tot vijftig meter. Toen sloot ze haar ogen en vuurde een salvo af. Het wapen bleef relatief rustig in haar handen. Lauren had verwacht dat de terugslag van een dergelijk vernietigingsapparaat dusdanig zou zijn dat het uit haar handen geslagen zou worden, maar niets was minder waar.
Juist wilde ze de trekker overhalen voor een nieuw salvo toen ze voelde dat hun wagen door een aantal kogels van hun achtervolgers getroffen werd. Ondanks het feit dat de wagen direct begon te slingeren hield ze haar vinger aan de trekker. Lauren zag de vonken van de motorkap afspringen en de achtervolgende auto maakte een halve draai. Ze bleef doorvuren en tot haar verbijstering sloegen de vlammen uit het voertuig toen een verdwaalde kogel waarschijnlijk de brandstoftank geraakt had. Door de snelheid van de wagen sloeg deze over de kop en schoof naar de zijkant uit het zicht.

Dagfragment uit Zwarte Lust


Ja? .
Geen bijzonderheden meesteres, fluisterde Frank terwijl hij de klank van Haar stem in iedere vezel van zijn lichaam liet doordringen.
Hij hoorde tot zijn spijt geen reactie toen ze de verbinding verbrak. Frank had misschien op meer gehoopt, maar niet verwacht. Hij had ook niet meer aandacht van Haar verdiend, daar moest dan een echte reden voor zijn.
Maar hij kon er nu weer een tijdje tegen. Glimlachend liet hij zich achterover zakken in de redelijk comfortabele autostoel en dacht aan het grote geluk dat hem bij toeval een paar maanden geleden was overkomen.
Frank Voller was een vierentwintig zeven slaaf. Dat was hij al zijn gehele leven, zelfs voor hij het besefte en ook maar wist wat dat betekende.
Hij was een intelligente zachtaardige man die vooral door iedereen aardig en door vrouwen in het bijzonder lief gevonden wilde worden.
Van kinds af aan werden daardoor zijn manier van leven en sociale vaardigheden bepaald. Frank manoeuvreerde en bespeelde zijn leefomgeving om te krijgen wat hij wenste.
Toen hij ouder werd besefte hij dat het dienen van vrouwen zijn onbewuste levensdoel was geworden.
Toen hij dat eenmaal besefte en na vele jaren van zelfafwijzing uiteindelijk accepteerde wilde hij niet anders. Het zoeken naar gelijkgestemde partners was een complete ramp. Niet zelden werd hij afgewezen als zijnde geen echte man . Frank begreep daar niets van, hij wilde enkel zichzelf zijn en als zodanig geaccepteerd worden.
- Websitebouw: Aad Vlag -